Sportvasten 

Geen dieet, maar een lifestyle!

In 10 dagen meer energie en 2 tot 5 kg gewichtsverlies.

 

Wat is het?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten traint je jouw lichaam om binnen 10 dagen de switch van suiker- naar vetverbranding te maken. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben ruim 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, met de onderstaande gemiddelde resultaten:

  • Gemiddeld 2 tot 5 kilo gewichtsverlies
  • Meer energie & een fitter gevoel
  • Verbeterde sportresultaten
  • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang


Hoe werkt het?

Samen met je Sportvasten Coach train je in 10 dagen jouw lichaam de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. De Sportvasten Coach stelt een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. In jouw persoonlijk protocol staat op welke intensiteit je moet sporten en een op maat gemaakt voedingsschema. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en bent je een paar kilo afgevallen, voel je  zich energieker én fitter!

Voor meer informatie over Sportvasten kan je hier nalezen.

 


Hoe verder?

Hierna kun je aan de slag met het na traject Keep The Switch, om je resultaten en switch te behouden. Keep The Switch is afgestemd op je huidige leefstijl en is daarom gemakkelijk vol te houden. Dankzij de wekelijkse mini-kuurtjes van Keep The Switch hoef je niks aan je huidige leefstijl te veranderen en kun je de Sportvasten resultaten gemakkelijk vasthouden!