Training

 

Welke training past bij JOU?

Bij Allround Sport Care kan je terecht voor Outdoor Personal training, FysioSport lessen en Bootcamp.

Interesse in één van de trainingen, wil  je graag meer informatie óf wil je een afspraak maken?

Personal training

Met personal training train je resultaatgericht. Vooraf worden de doelen en mogelijkheden besproken en hierop wordt de training afgestemd. Een personal trainer werkt gedurende een langere periode met jou aan een gezonde(re) leefstijl.

De personal trainer van ASC-Fyio is tevens fysiotherapeut waardoor de training volledig afgestemd wordt op jouw fysieke mogelijkheden. Daarnaast zal de fysiotherapeut als personal trainer sneller signaleren in geval van een verkeerd beweegpatroon dat eventueel tot een blessure zou kunnen leiden.


Hoe werkt het?

Voor aanvang met personal training, is het belangrijk de persoonlijke doelen vast te stellen.
Een personal trainer kan helpen om bijvoorbeeld gewicht te verliezen, kracht en conditie te verbeteren, leniger worden of om je gewoon lekker in je vel te voelen.

Na het vaststellen van bovengenoemde doelen, wordt een trainingsschema vastgesteld en bepalen we in overleg met jou de juiste begeleiding. Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij jou als persoon én jouw doelen passen.

Ben jij op zoek naar een personal trainer? Neem dan contact met ons op.

Outdoor Fysio Sportlessen

De fysioclub zijn sportlessen bedoeld voor personen die herstellen van een blessure of die door een andere fysieke beperking (tijdelijk) lager belastbaar zijn. De lessen zijn outdoor.

De Outdoor Fysio Sportlessen zijn niet alleen heel nuttig, maar ook gezellig!
Kom langs voor een gratis proefles of bel voor meer informatie

Bootcamp

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een professional. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou!

Daag jezelf uit en doe mee: Trainen door weer en wind…!

De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk en energiek te voelen.

De lessen: ASC-Fysio biedt in de periode april t/m oktober Bootcamp lessen aan op maandagavond 19.00-20.00 uur, locatie Heemstede.