EEN KLEIN TEAM, MEER AANDACHT EN PERSOONLIJK CONTACT

Christian van Leeuwen

Ik heb veel affiniteit met sport en gezondheid. Daarom heb ik de opleidingen CIOS , Fysiotherapie en Sportfysiotherapie afgerond. Sinds 2002 onderneem ik in de gezondheidszorg op het gebied van fysiotherapie en sport. ASC-Fysio staat voor Allround Sport Care. Vanaf 2014 heb ik mijn praktijk in Heemstede in de sportschool Healthclub NU en vanaf dit jaar 2019 heb ik een dependance geopend in Zwaanshoek.

Mijn doelstelling is om mensen zo lang mogelijk fit te houden om met hun mogelijkheden zo lang mogelijk te ondersteunen in gezondheid (sport specifiek) zowel medisch als preventief.

Mijn specialisaties Fysiotherapie: Echografie, Dry Needling, 4xT Methode®.
Daarnaast richt ik mij op een gezonde levensstijl, ben ik sportvasten coach en kunt u bij mij terecht voor Personal Training en Sportmassage.

Jasper Menger

Ik heb affiniteit met sport, met name voetbal. Ik heb de opleiding Fysiotherapie gevolgd bij Thim van de Laan. Sinds 2015 werkzaam bij ASC-Fysio. Buiten de praktijk ben ik actief bij diverse sportverenigingen. Zelf doe ik aan voetbal bij RCH Heemstede. Ik streef ernaar om mensen zo optimaal mogelijk binnen hun mogelijkheden te begeleiden.

Ik heb mij gespecialiseerd in Medical taping en ik ben mij nu aan het voorbereiden op het volgen van een vervolg specialisatie binnen de fysiotherapie.
Je kunt bij mij naast fysiotherapie terecht voor sport- en ontspanningsmassages.

jasper-2016

Paulien van Leeuwen

Ik heb de opleiding Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Leiden, waarna ik mij daarna heb gespecialiseerd in de Oedeemtherapie. Ik heb veel affiniteit met oedeemtherapie, compressietherapie en het aanmeten van therapeutisch elastische kousen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de revalidatie en ouderenzorg.

Je kunt bij mij naast fysiotherapie terecht voor Ayurveda Massage en Yoga.