asc-fysio-nu-logo

Over ASC-Fysio

ASC-Fysio (AllroundSportCare) is een fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in sportfysiotherapie en richt zich op sporters die medisch, sport specifiek en preventief willen trainen. Revalidatie van orthopedische klachten aan rug, -enkel-, knie- en schoudergewrichten is bij uitstek de specialisatie van deze praktijk.

De afgelopen jaren heeft de praktijk zich uitgebreid met echo-diagnostiek en dry needling. Hierdoor kunnen we een nog betere behandeling van de klachten garanderen. ASC-Fysio heeft korte lijnen met andere (para)medici waaronder sportartsen en orthopeden. Hierdoor kunnen cliënten snel worden doorverwezen naar de desbetreffende specialist en wordt er multidisciplinair behandeld daar waar nodig.

1e afspraak

Wil je een afspraak met ons maken, bel dan 023 2302133. Je hebt hier geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts.

Kom je voor de eerste afspraak neem je ID mee en ga naar de hoofdingang van de sportschool Healthclub NU. Graag melden bij de receptie van HCNU en aangeven dat je een afspraak hebt bij de Fysiotherapie. Hierna kun je in de lounge plaatsnemen, de therapeut met wie je een afspraak hebt, haalt je dan op. In deze afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van de wensen/klachten en stelt in overleg een behandelplan op. Deze eerste afspraak duurt ongeveer 30 minuten.

Contact

Allroundsportcare
Cruquiusweg 37 – 1ste verdieping
2102 LS Heemstede

telefoon: 023-2302 133
e-mail: info@allroundsportcare.nl

openingstijden-asc-fysio

Openingstijden

  • Maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur
  • Dinsdag van 9.00 tot 19.00 uur
  • Woensdag van 9.00 tot 18.00 uur
  • Donderdag van 9.00 tot 19.00 uur
  • Vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag en zondag gesloten
auto-asc-fysio

Haal- en brengservice

Heeft u geen eigen vervoer, of bent u niet in staat om door een operatie zelf te kunnen autorijden? En woont u binnen een straal van 5 kilometer, neem dan contact met ons op en wij regelen het vervoer naar de fysiotherapeut voor u!

formulieren

Invulformulieren

Download:

Wilt u deze invullen en meenemen naar uw eerste afspraak.